Dos centenars de joves clamen a Sabadell per la defensa de la terra i per una sortida digna al problema de l’habitatge

Un gran mural al centre social Malcolm X, una immobiliària atacada amb ous de pintura i els constants crits contra l’especulació marquen la manifestació, que ha estat custodiada per una desena de policies d’incògnit.
Més de 200 joves s’han manifestat aquesta tarda pels carrers de Sabadell, convocats per la CAJEI sota el lema "Ni especulació ni destrucció. El jovent defensa el territori".
Els lemes i les consignes que s’han cridat durant més d’una hora i sota la pluja s’han centrat en la demanda d’espais col·lectius i autogestionats, contra la criminalització de l’okupació d’espais en desús, en favor d’habitatges dignes pel jovent i, també amb molta força, contra la destrucció del territori i en favor d’un nou model de desenvolupament.
Els lemes més cridats han estat: "la lluita del jovent, la lluita al carrer", "defensar la terra no és cap delicte" i "contra l’especulació, okupació".
En el moment de començar la mobilització unes deu persones han destacat per unir-se a l’acte com a policies d’incògnit. A més, els i les companyes que es trobaven preparant l’acte polític a la Plaça de l’Ajuntament, han estat identificats per membres de les forces de seguretat de l’estat.