Condemnada una britànica que subministrava haixix als seus fills perquè no el compressin al carrer.

elperiodico.com 10/10/2007 EFE LONDRES

Una exmestra anglesa de primària ha estat condemnada a treballs comunitaris per haver subministrat haixix als seus fills en un intent d'evitar que adquirissin la droga al carrer, segons han informat diversos mitjans britànics.

Davant un tribunal de Suffolk (est d'Anglaterra) Nicola Cooper, de 43 anys, ha admès la possessió de 116 grams de resina de cànnabis i ha dit que lamentava haver infringit la llei però que ho havia fet perquè els seus fills adolescents no tractessin amb traficants. "Hi ha pares que donen als seus fills alcohol i tabac. Jo conec els meus nens, conec la meva família, tenim una fantàstica vida familiar", ha dit Cooper, que ha assegurat que la seva decisió "mai ha causat cap tipus de problemes, al cap i a la fi".

La dona, resident a la localitat d'Ixworth, ha afirmat que es penedia d'haver infringit la llei i que no tornarà a fer-ho, declaracions que han portat el tribunal a condemnar-la a 200 hores de treball comunitaris.

Cooper ha admès que havia estat una fumadora ocasional d'haixix des dels 18 anys i que quan va descobrir que els seus dos fills fumaven la droga va decidir subministrar-la ella mateixa. "El motiu d'aquesta decisió era allunyar els nens del món de les drogues dures i del crim", ha dit el seu marit, Kevin McCarthy. Finalitzada la vista del cas, Cooper ha afirmat que sentia que havia fet el que era correcte, però que la seva família ja havia deixat de fumar."Era un moment per relaxar-se. Però no hi ha res de relaxant en això si penses que la policia pot irrompre a casa teva en qualsevol moment", ha explicat la mare, que va deixar la seva feina a l'escola primària quan la policia la va acusar, el juny passat, de possessió de drogues.