Per que aquest "senyor" no em vol deixar viure en una societat normal i feliç ??????

Noticia de El Periódico: El cap dels Mossos d'Esquadra (Joan Saura) va defensar ahir que es legalitzin "totes les drogues", amb l'objectiu de "combatre el narcotràfic i les malalties que porten associades". "Ho he defensat sempre", va afirmar al programa El club de TV-3.

(...) El portaveu adjunt al Parlament Daniel Sirera (PP) no va deixar passar l'oportunitat de demanar, una vegada més, la dimissió de Saura. En opinió de Sirera, les declaracions de Saura són "gravíssimes i altament irresponsables" i vol "convertir Catalunya en el paradís de les drogues".
Es a dir, davant d'un problema tan serios i que afecta a molta gent com es la droga, per reflexionar-hi, aquest personatje utilitza la demagogia i els tópics (drogatas i fumetas i 'gente de mal vivir'). Aixo si, sempre que es parli de drogues il.legals. De l'alcohol no en dira res... que queda senyor !
El problema greu es que la il.legalització es un fracas total, no ha solucionat res en tots els anys que porta aplicant-se.
El problema greu es que la droga esta tallada i els joves es foten autentica merda... pero per ell el problema es si aixo sera un parais de drogatas, fumetes, gent que no treballen i que a sobre son bruts i mal vestits. Recordo en un programa de TV parlant d'aquest tema. Una persona d'Holanda es va enpipar amb un representant del PP que li va dir que els holandesos no es preocupaven dels seus fills al fer legal la droga. I l'altre li va dir que els d'Espanya no s'en preocupen. "Jo se que es pren el meu fill i ho controlo, voste no".
I jo em pregunto, per que hi ha gent com aquesta, com en Sirera ??? per que gent que viuen politicament de la demagogia i de les desgracies alienes ?? per que aquestes "pomes podrides" que enverinen la convivencia ??
Per que no entra en un debat racional, no. Ell ja utilitza frases fetes... amb quin objectiu ??? solucionar el problema es evident que no ho vol, sino argumentaria mes coherent... Es per desgastar al govern ??? sense importar-li que comporta aixo ??? o potser per que viu de fer aquestes declaracions sense argument pero mediatiques i aixi obeix a no-se-qui ?? per que agafa lo facil: que volen els poderosos (banca, exercit, empresaris, esglesia) pos jo penso com ells i mira que ve !!!
REFLEXIO FINAL: joer, realment evolucionarem com especie i aquests subjectes seran nomes un record del passat ??? ai....